Differentiatiestage Nucleaire geneeskunde en moleculaire radiologie Differentiant Nucleaire geneeskunde

Aanvang: 
19-12-2017

Wat gaat de aios leren?

Gevraagd Wil jij je specialiseren in de Nucleaire Radiologie en opgeleid worden door een betrokken en gemoderniseerde opleidingsgroep nucleaire geneeskunde? Wij hebben plaats voor een gemotiveerde AIOS Differentiant Nucleaire Geneeskunde. De opleiding wordt verzorgd door een enthousiaste vakgroep die bestaat uit 6 nucleair geneeskundigen, 2 ziekenhuisapothekers en een klinisch fysicus. Als AIOS sta jij centraal in onze opleiding en krijg je de ruimte om jouw aandachtsgebieden en talenten tot bloei te laten komen.

Hoe ga ik leren?

Nucleaire geneeskunde St. Antonius Ziekenhuis:

  • Topklinisch opleidingsziekenhuis

  • Wetenschappelijk onderzoek

  • Nieuwe behandelmethoden

  • 370 medisch specialisten in 34 disciplines

  • Locaties in Nieuwegein, Utrecht, Woerden, Houten en Vleuten-De Meern

  • Al 10 jaar Topwerkgever

Nucleaire geneeskunde is een innovatief vak waarbij de ontwikkelingen van nieuwe tracers en behandelmogelijkheden zich in hoog tempo opvolgen. De nucleair geneeskundige van de toekomst wordt dan ook een beeldvormer die tevens nauw betrokken is bij de behandeling van de patiënt. De nucleaire geneeskunde van het St. Antonius Ziekenhuis heeft een innovatief karakter: PSMA PET/CT, Octreotide PET/CT en de nieuwste therapieën zijn op onze afdeling beschikbaar. In ons eigen GMP lab worden tevens nieuwe tracers gemaakt voor wetenschappelijk onderzoek. Onze afdeling is met 2 PET/CT camera’s, 3 SPECT/ CT camera’s en 2 gamma camera’s één van de grootste afdelingen van Nederland.

Sollicitatie en contact

Informatie Meer informatie is verkrijgbaar bij mevrouw Dr. R.G.M. Keijsers, plaatsvervangend opleider en differentiatie opleider Nucleaire Radiologie T 088 - 3207514, of Dr. H.W. van Es, opleider Radiologie 088 - 3208064.

Solliciteren Heb je interesse in deze differentiatie? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie voorzien van CV naar mevrouw Dr. R.G.M. Keijsers via de solliciteerbutton op onze website www.werkenbijantonius.nl.

St. Antonius Ziekenhuis

Het St. Antonius Ziekenhuis valt onder de Samenwerkende topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ), is lid van Santeon en heeft 32 (RGS-)erkende opleidingen tot specialist of profielarts. Het ziekenhuis behoort daarmee tot de grootste niet academische opleidingsziekenhuizen van Nederland. Er wordt op 2 locaties opgeleid, namelijk in Nieuwegein en in Utrecht.

Het leerhuis, de St. Antonius Academie, streeft samen met de verschillende opleidingsgroepen naar een ambitieus en veilig opleidingsklimaat dat bijdraagt aan Samen zorgen voor kwaliteit van leven, de missie van ons ziekenhuis. Daarnaast faciliteert het leerhuis in een breed aanbod aan vakoverstijgend onderwijs zoals het Brevet Ouderenzorg, de Antonius Management Masterclass, de cursus samenwerken Eerste en Tweede lijn en persoonlijke coaching.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Utrecht UMCU.

Contact

St. Antonius Ziekenhuis
Koekoekslaan 1
3435 CM Nieuwegein

tel.: 088 320 30 00
website: https://www.antoniusziekenhuis.nl/academie/