Differentiatiestage Musculoskeletaal Differentiatie in de musculoskeletale radiologie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Groot aanbod aan MSK-onderzoeken.

Veelzijdigheid van de pathologie.

Intensieve samenwerking met MSK-radiologen, neuro-radiologen, interventie-radiologen, nucleair geneeskundigen, orthopeden, chirurgen, SEH-artsen, reumatologen en revalidatie-artsen.

Tijd voor het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

Ruime mogelijkheden tot vergoeding van (inter)nationale cursussen op het gebied van de musculoskeletale radiologie.

Jaarlijks organiseert de maatschap radiologie een maatschapsdiner op een bijzondere locatie in de EUR-regio voor AIOS, radiologen en hun partners.

Jaarlijks organiseert de maatschap radiologie in september de late summer CT & MRI course. Atrium Medisch Centrum Parkstad is één van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland. Atrium Medisch Centrum Parkstad is al meer dan 100 jaar een gerenommeerd opleidingsziekenhuis. Het opleiden van medisch specialisten en verpleegkundigen en het stimuleren van toegepast wetenschappelijk onderzoek nemen een centrale plaats in.

Als algemeen ziekenhuis is Atrium Medisch Centrum Parkstad lid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en als topklinisch opleidingsziekenhuis tevens lid van de Stichting Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen (STZ).

Atrium Medisch Centrum Parkstad richt zich op het verlenen van hoogwaardige medisch specialistische curatieve zorg in de regio Oostelijk Zuid-Limburg (Parkstad en Heuvelland).

Sollicitatie en contact

Mevr. dr. M. Adriaensen-van Roij, radioloog
Atrium Medisch Centrum Parkstad
Henri Dunantstraat 5
6419 PC Heerlen
Telefoon: 045 5766666
E-mail: miraude@gmail.com

Indien u belangstelling heeft voor deze differentiatie in de musculoskeletale radiologie, kunt u dit kenbaar maken door het sturen van een sollicitatiebrief met CV.

Zuyderland Medisch Centrum

Zuyderland is een groot STZ-ziekenhuis in het zuiden van het land, dat is ontstaan uit het vroegere Atrium uit Heerlen en het Orbis uit Sittard. Samen staan wij garant voor uitstekende zorg in het Zuiden des lands. Het belang van zowel onderzoek als onderwijs wordt onderschreven in de missie van het ziekenhuis en blijkt naast de ondersteuning die het ziekenhuis biedt d.m.v. het leerhuis, uit het gegeven dat het ziekenhuis meer dan 25 (vervolg) opleidingen voor medisch specialisten in huis heeft. Het Zuyderland is een ziekenhuis met twee locaties (Heerlen en Sittard).

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Zuyderland Medisch Centrum
Dr. H. van der Hoffplein 1
6162 BG Sittard – Geleen

website: http://www.zuyderland.nl/