Vooropleiding Cardiothoracale chirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

VieCuri behoort tot de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ), met locaties in Venlo en Venray. Daarnaast hebben we buitenpoli’s in de gemeenten Horst en Peel & Maas. De derde buitenpoli in Reuver is in ontwikkeling. Met een verzorgingsgebied van ongeveer 280.000 inwoners is VieCuri hét Medisch Centrum voor Noord-Limburg. Met ruim 2700 medewerkers, 160 specialisten en gemiddeld 90 arts-assistenten proberen we dagelijks onze zorg te verbeteren. Iedere dag net weer dat tandje meer, dát is wat ons inspireert. En het is juist onze gedrevenheid die VieCuri gewoon beter maakt. Deel jij onze ambitie en heb jij ook talent voor beter? Dan leidt VieCuri jouw talent graag in betere banen

Wij bieden een aantrekkelijke functie in een Topklinisch ziekenhuis dat volop in ontwikkeling is.

VieCuri heeft sinds 1 januari 2006 een Wetenschapsbureau dat wordt geleid door een epidemioloog die ook beschikbaar is voor begeleiding van wetenschappelijk onderzoek. Tevens beschikt het ziekenhuis over een Leerhuis met een goed geoutilleerd skillslab. In het Leerhuis kun je alles vinden op het gebied van leren, opleiden en wetenschappelijk onderzoek. Zo ontstaat expertise op één centraal punt. Het Opleidingsbureau biedt ondersteuning aan opleiders, a(n)ios (arts-assistenten (niet) in opleiding), semiartsen, (keuze)coassistenten en physician assistants (regelen stages).

De verplichte cursussen worden volledig door VieCuri vergoed.

De vakgroep chirurgie vormt samen met de vakgroep orthopedie één maatschap. Er zijn erkenningen voor de medisch specialistische opleidingen chirurgie, orthopedie, SEH arts, tropengeneeskunde, huisartsgeneeskunde en sportgeneeskunde. De vakgroep chirurgie beschikt over ongeveer 50 klinische bedden.

De traumachirurgie wordt gezamenlijk en in goede samenwerking door de chirurgie en orthopedie uitgevoerd. Deze wordt gecoördineerd door 2 traumachirurgen en orthopeden zodat je je als vooropleidingassistent voor de orthopedie of plastische chirurgie ook in de vooropleiding al kunt bekwamen in de traumachirurgie.

Voor de vooropleidingen tot urologisch chirurg of cardiothoracaal chirurg kan ruime ervaring worden opgedaan in de laparoscopische chirurgie.

 

Sollicitatie en contact

De aanstelling is voor bepaalde tijd; voor de duur van de vooropleiding, en heeft een omvang van 38 uur plus 10 uur opleiding/onderwijs.

Salariëring geschiedt volgens CAO-ziekenhuizen, conform de salarisschaal voor artsen in opleiding. De overige arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Ziekenhuizen. Er is een vergoeding aanvullend op de CAO reiskostenregeling. De verplichte opleidingen worden vergoed uit het individuele opleidingsbudget. Daarnaast bieden wij onder de naam FlexieCuri nog een uitgebreid pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden van VieCuri zijn onder meer sportarrangementen en verzekeringen.

Contactinformatie
Meer informatie wordt graag verstrekt door:
- de heer H. Janzing, chirurg-opleider, per e-mail: hjanzing@viecuri.nl

Ook kun je telefonisch informatie inwinnen bij een van de andere chirurgen via het secretariaat chirurgie: 077-3205309.

 

Viecuri Medisch Centrum Venlo

VieCuri behoort tot de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ), met locaties in Venlo en Venray. Daarnaast hebben we buitenpoli’s in de gemeenten Horst, Peel & Maas en Reuver. Met een verzorgingsgebied van ongeveer 280.000 inwoners is VieCuri hét Medisch Centrum voor Noord-Limburg. Met ruim 2800 medewerkers, meer dan 180 specialisten en gemiddeld 70 arts-assistenten proberen we dagelijks onze zorg te verbeteren. Iedere dag net weer dat tandje meer, dát is wat ons inspireert. En het is juist onze gedrevenheid die VieCuri gewoon beter maakt. Deel jij onze ambitie en heb jij ook talent voor beter? Dan leidt VieCuri jouw talent graag in betere banen.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Viecuri Medisch Centrum Venlo
Tegelseweg 210
5912 BL Venlo

tel.: 077 320 55 55
website: http://www.viecuri.nl/