Differentiatiestage Gastro-intestinale chirurgie/oncologische chirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

VieCuri heeft door zijn groot adherentiegebied een groot aanbod van (laparoscopische) oncologische en gastro-intestinale chirurgie. Hiervoor zijn dagelijks specifieke poliklinieken georganiseerd (mamma, melanoom, weke delen en gastro-intestinale chirurgie) Er zijn op twee lokaties OK-sessies gereserveerd voor de oncologische en gastro-intestinale chirurgie. Er zijn twee specifieke opnameafdelingen voor deze patiënten. Tevens bestaat in Venray de mogelijkheid patiënten kortdurend klinisch op te nemen. Er is wekelijks een mamma bespreking en gastro-intestinale bespreking. De bespreking met de Maag Darm Leverartsen wordt voorgezeten door de differentiant. Tweewekelijks is er een oncologiebespreking met externe consulenten.

De differentiant ge-onco wordt uiteraard ingeroosterd voor alle ge-onco activiteiten waarbij hij/zij ruim de mogelijkheid krijgt om de competenties zoals beschreven in SCHERP te ontwikkelen. Daarnaast is het schema zodanig dat ook de competenties in de algemene chirurgie onderhouden of bij behoefte, verder ontwikkeld kunnen worden. Het afwerken van een ge-onco gerelateerd wetenschappelijk onderzoek tijdens deze differentiatie wordt niet alleen aangemoedigd maar wordt ook als vereiste gezien.

VieCuri is een bilocatieziekenhuis. Mammacare en proctologie vindt voornamelijk plaats op onze lokatie in Venray. Onze opleiding is in 2010 met succes gevisiteerd. 

Sollicitatie en contact

Sollicitatie & contact:
VieCuri Medisch Centrum voor Noord-Limburg
Tegelseweg 210
5912 BL  Venlo
Telefoonnummer dr. Konsten: 077-3205555 sein 81007 Mail: jkonsten@viecuri.nl
Telefoonnummer dr. Janzing: 077-3205555 sein 81009 Mail: hjanzing@viecuri.nl
Secretariaat heelkunde: 077- 3205309

Viecuri Medisch Centrum Venlo

VieCuri behoort tot de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ), met locaties in Venlo en Venray. Daarnaast hebben we buitenpoli’s in de gemeenten Horst, Peel & Maas en Reuver. Met een verzorgingsgebied van ongeveer 280.000 inwoners is VieCuri hét Medisch Centrum voor Noord-Limburg. Met ruim 2800 medewerkers, meer dan 180 specialisten en gemiddeld 70 arts-assistenten proberen we dagelijks onze zorg te verbeteren. Iedere dag net weer dat tandje meer, dát is wat ons inspireert. En het is juist onze gedrevenheid die VieCuri gewoon beter maakt. Deel jij onze ambitie en heb jij ook talent voor beter? Dan leidt VieCuri jouw talent graag in betere banen.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Viecuri Medisch Centrum Venlo
Tegelseweg 210
5912 BL Venlo

tel.: 077 320 55 55
website: http://www.viecuri.nl/