Differentiatiestage Musculoskeletaal Musculoskeletale radiologie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het UMCG is een geweldige werk-en leerplek voor radiologen-in-opleiding. Je werkt intensief binnen de musculoskeletale (MSK) radiologie. De Sarcomenwerkgroep en de daaraan gekoppelde radiologische interventies zijn een bijzonder facet binnen dit aandachtsgebied. Verder word je geconfronteerd met een groot aanbod van traumaradiologie, het UMCG is namelijk het grootste traumacentrum van Noord- en Oost-Nederland. De vakgroep Sportgeneeskunde is actief, je ziet dus veel sportgerelateerde pathologie.
Het UMCG heeft een unieke positie in de regio. Daardoor doet de afdeling Radiologie meer dan gemiddeld topklinische zorg en topreferentiezorg.

Maandelijks is er een aios-overleg met opleider en plaatsvervangend opleider. 4x per jaar is er een bijeenkomst van de hele opleidingsgroep met de aios. Aansluitend aan deze bijeenkomsten is er altijd een sociale activiteit. De supervisor is overdag en in de weekend dagdiensten in huis. ’s Avonds en ’s nachts komt de supervisor indien gewenst in huis. De supervisor heeft de mogelijkheid tot het thuis bekijken van de beelden.

Sollicitatie en contact

Deze differentiatiestage is bedoeld voor aios die bovengemiddeld in de MSK presteren. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige en actieve aios, die wetenschappelijk geïnteresseerd zijn, iemand die de speerpunten van de MSK naar zich weet toe te trekken.

Interesse?
Je interesse voor deze stage kun je kenbaar maken door een mail te sturen naar dr. P.J.M. van der Eerden: p.j.m.van.der.eerden@umcg.nl.

Universitair Medisch Centrum Groningen

Bouwen aan de toekomst van gezondheid
Het UMCG is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg, in het onderwijs en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek. De focus ligt op gezond en actief ouder worden: Healthy Ageing. Kijk voor meer informatie op de website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Noord Oost Nederland (UMCG).

Contact

Universitair Medisch Centrum Groningen
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen

tel.: 050 361 61 61
website: https://www.umcg.nl/NL/Onderwijs/Paginas/default.aspx