Differentiatiestage Rhinologie Rhinologie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

De stage biedt de differentiant de mogelijkheid zich verder te bekwamen in de rhinologische chirurgie. Wij hebben een breed aanbod van patiënten met rhinologische pathologie. De nadruk van de stage zal liggen op de in-uitwendige neuscorrecties en de bijholtechirurgie met neuronavigatie. De differentiant zal twee dagdelen per week opereren waarbij de nadruk ligt op de rhinologische ingrepen en twee dagdelen per week werkzaam zijn op de polikliniek.

Sollicitatie en contact

Eisen: 4e of 5e jaars AIOS KNO.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met dr. M.P Copper of dr.W.P. Godefroy.
e-mail: a.van.es@antoniusziekenhuis.nl
telefoon: 030-6093099

Start: 2012 en 2013 zijn reeds ingevuld, de eerstvolgende plaatsen zullen beschikbaar zijn vanaf 2014.

St. Antonius Ziekenhuis

Het St. Antonius Ziekenhuis valt onder de Samenwerkende topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ), is lid van Santeon en heeft 32 (RGS-)erkende opleidingen tot specialist of profielarts. Het ziekenhuis behoort daarmee tot de grootste niet academische opleidingsziekenhuizen van Nederland. Er wordt op 2 locaties opgeleid, namelijk in Nieuwegein en in Utrecht.

Het leerhuis, de St. Antonius Academie, streeft samen met de verschillende opleidingsgroepen naar een ambitieus en veilig opleidingsklimaat dat bijdraagt aan Samen zorgen voor kwaliteit van leven, de missie van ons ziekenhuis. Daarnaast faciliteert het leerhuis in een breed aanbod aan vakoverstijgend onderwijs zoals het Brevet Ouderenzorg, de Antonius Management Masterclass, de cursus samenwerken Eerste en Tweede lijn en persoonlijke coaching.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Utrecht UMCU.

Contact

St. Antonius Ziekenhuis
Koekoekslaan 1
3435 CM Nieuwegein

tel.: 088 320 30 00
website: https://www.antoniusziekenhuis.nl/academie/