terug

Differentiatiestage

Ziekenhuisrevalidatie Spaarne Gasthuis - Stage Op Maat

Duur
3 maanden
6 maanden
Wat gaat de aios leren?

Ben jij de aios die een verdieping ziekenhuisrevalidatie wil doen volledig op maat?

We hebben een breed aanbod waarmee je ervaring op kan doen in ziekenhuisrevalidatie. Denk daarbij aan:

  • Een gevarieerd aanbod aan patiënten voor poliklinische en klinische consulten.
  • De mogelijkheid om je verder te bekwamen in zelfstandig werken op de poli, in coördinatie poliklinische revalidatiebehandeling, in technische spreekuren, spasticiteitsspreekuren en het multidisciplinaire handenspreekuur.
  • Supervisie geven aan aios.
  • Meedraaien met externe consulten verpleeghuis.
  • Ervaring op  doen in beloop en besluitvoering vakgroep- of opleidingsgebonden overleggen.

Afhankelijk van de invulling werk je nauw samen met paramedici, andere medisch specialisten en/of verpleeghuisartsen in de regio van wie je veel kan leren.

Ons LOP bevat een ‘menukaart’ waarin alle kortere interdisciplinaire meeloopactiviteiten worden omschreven. Verder biedt het Spaarne Gasthuis een breed aanbod interdisciplinaire opleidings- en onderwijsmogelijkheden.

Je kunt dus als aios, afhankelijk van de op dat moment aanwezige mogelijkheden, je eigen ‘menu’ aan verdieping binnen het Spaarne Gasthuis opstellen.

Wat vragen wij?

Initiatief, flexibiliteit, assertiviteit en tijdig persoonlijk contact om alles goed te organiseren. Een zelf-geïnitieerd verwonder- en verbeterproject behoort tot een van de verplichte onderdelen. 

Show-and-tell

Uniek aan deze verdiepingsstage:

Aan de hand van jouw eigen leerdoelen en interesses, leg je met de opleiders en de betrokken opleidingsgroep de focus voor je differentiatiestage vast.

Je krijgt hierin vrijheid en zelfstandigheid, maar we vragen focus en flexibiliteit zodat je doelen ook echt kunt behalen.

Je kunt deze stage ook combineren met één van de leiderschapsstages in het Spaarne Gasthuis, klik hier voor de mogelijkheden!

Alle opleidingsonderdelen in deze instelling