Duur: 
12 maanden
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

De opleiding interne geneeskunde kenmerkt zich door persoonlijke benadering met een goed afgestemd individueel opleidingsplan. Deze kan naar behoefte worden aangepast. Er wordt veel waarde gehecht aan het veilige opleidingsklimaat en bedside supervisie. Actieve participatie om de opleiding te verbeteren wordt zeer op prijs gesteld en actief gestimuleerd. In ons middelgrote ziekenhuis hebben we enerzijds veel mogelijkheden in huis maar zijn de lijnen kort. Dit maakt de leer- en werkomgeving heel plezierig. Er is ruim gelegenhied voor praktische vaardigheden.

Sollicitatie en contact

Contact kan worden opgenomen met Dhr Dr. FGH van der Kleij, internist en opleider (0591-691360, fgh.vanderkleij@sze.nl) danwel de waarnemend opleider dhr R. Nap, internist

Scheper Ziekenhuis

Het Scheper Ziekenhuis beschikt over 350 bedden en is daarmee het grootste ziekenhuis in Drenthe. Ook zijn we het enige opleidingsziekenhuis in Drenthe. We hebben daarbij de status van 'teaching hospital': jaarlijks volgen zo'n 50 co-assistenten vanuit het UMCG een deel van hun opleiding tot basisarts in ons ziekenhuis. Ook biedt het Scheper Ziekenhuis voor arts-assistenten de medische vervolgopleidingen interne geneeskunde en heelkunde.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON).

Contact

Scheper Ziekenhuis
Boermarkeweg 60
7824 AA Emmen

tel.: 0591-691991
website: http://www.scheperziekenhuis.nl/hoofdmenu/werken-en-leren/opleiding-tot-medisch-specialist