Differentiatiestage Traumachirurgie Traumachirurgie

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

Groot STZ Ziekenhuis met 14 chirurgen, 20 arts-assistenten en 6 co-assistenten. Stageduur is 1 jaar in combinatie met 1 jaar in het Erasmus MC.
Per maand 28 dagdelen trauma en spoed OK.

Drie ervaren gecertificeerde Traumachirurgen doen meer dan 1000 traumaingrepen per jaar, begeleiden de differentiatie, werken aan (regionale) protocollen, doen wetenschappelijk onderzoek en begeleiden de patientenzorg op de SEH en afdeling Traumachirurgie.

Spoedeisende Hulp met meer dan 40.000 bezoekers per jaar, SEH artsen en SEH-artsenopleiding.

 

Opleiding Chirurgie en differentiaties in nauwe samenwerking met het ErasmusMC binnen de OOR. De Differentiatie Traumachirurgie levert veel ingrepen en complexe monoletsles in een groot STZ ziekenhuis en de polytraumaopvang en tertiare zorg in een groot acandemisch Traumacentrum.

Samenwerkende instellingen

Erasmus Medisch Centrum

Sollicitatie en contact

Dr. M. van der Elst, traumachirurg, Opleider chirurgie
elst@rdgg.nl
Dr. M. de Vries, traumachirurg, Opleider HAIO\'s en SEH-artsen
vriesm@rdgg.nl

 

Reinier de Graaf Groep

Reinier de Graaf wil haar patiënten graag uitstekende kwaliteit van zorg leveren. Het is daarom van belang dat alle medewerkers zich op professioneel en persoonlijk vlak kunnen (blijven)ontwikkelen. Het ziekenhuis biedt daartoe een uitgebreid opleidings- en scholingsprogramma aan. Op deze manier kan het Reinier de Graaf ziekenhuis zijn missie en taak als Topklinisch Opleidingsziekenhuis realiseren. Bekijk alle informatie in onze opleidingsbrochure.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland.

Contact

Reinier de Graaf Groep
Reinier de Graafweg 3 - 11
2625 AD Delft

tel.: 015 260 30 60
website: https://reinierdegraaf.nl/werken-bij/leren-bij-reinier-de-graaf/