Differentiatiestage Dagbehandeling

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

  • bij de start een hele dag meelopen  in het dagbehandelingsprogramma. Hij/zij loopt mee met de dermatologie verpleegkundige en assisteert zelf ook bij het zalven en de lichttherapie („hands on”).

  • leren de PASI, SCORAD en SKINDEX te gebruiken.

  • een intake doen van alle nieuwe patiënten die starten met dagbehandeling, waarbij het van belang is om de verwachtingen van de patiënt goed te bespreken.

  • van elke patient een behandelplan maken.

    • de wekelijkse dagbehandelings bespreking ( in aanwezigheid van 2 dermatologen, 1 psycholoog, alle dagbehandelingsverpleegkundigen, een coassistent) voorzitten en de patiënten presenteren.

    • een tussen- en een eindevaluatie met de patiënten van de dagbehandeling houden

  • indien gewenst een CAT (Critically Appraised Topic) houden met een voor de Dagbehandeling relevant onderwerp.

  • een keer deelnemen aan het Gemeenschappelijk Medisch Afspraak (GMA) voor kinderen met atopisch eczeem. Dit is een speciaal groepsconsult op de polikliniek Dermatologie in het Diaconessenhuis in Voorburg. Het spreekuur is samen met maximaal zes andere kinderen, hun ouder(s), een dermatoloog, een dermatoloog in opleiding en een gespecialiseerd dermatologie verpleegkundige.

Sollicitatie en contact

Wees welkom om bij  interesse of vragen  contact op te nemen met dermatoloog/stage begeleider  M. Brakman tel. nr. 015-3401354, email: m.brakman@rdgg.nl  dermatoloog/stagebegeleider M. Tijssen, tel nr 015-3403057 , email m.tijssen@rdgg.nl of dermatoloog/opleider  M. M. Hulshof  via tel. nr.015-2604254, email m.hulshof@rdgg.nl

Bij interesse gaarne een sollicitatiebrief met motivatie en CV zenden aan

M.M. Hulshof, dermatoloog/opleider

E-mail: M.Hulshof@rdgg.nl

Telefoonnummer: 015-2604254

Hierna volgt een sollicitatie/kennismakingsgesprek met enkele leden van de maatschap.

Reinier de Graaf Groep

Reinier de Graaf wil haar patiënten graag uitstekende kwaliteit van zorg leveren. Het is daarom van belang dat alle medewerkers zich op professioneel en persoonlijk vlak kunnen (blijven)ontwikkelen. Het ziekenhuis biedt daartoe een uitgebreid opleidings- en scholingsprogramma aan. Op deze manier kan het Reinier de Graaf ziekenhuis zijn missie en taak als Topklinisch Opleidingsziekenhuis realiseren. Bekijk alle informatie in onze opleidingsbrochure.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland.

Contact

Reinier de Graaf Groep
Reinier de Graafweg 3 - 11
2625 AD Delft

tel.: 015 260 30 60
website: https://reinierdegraaf.nl/werken-bij/leren-bij-reinier-de-graaf/