Differentiatiestage Gewrichtsgerelateerde aandoeningen Reumarevalidatie

Duur: 
3 maanden
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Op de afdeling reumarevalidatie werken revalidatieartsen en therapeuten nauw samen met reumatologen. Tijdens je stage zul je grote groepen artritispatiënten (RA, artritis psoriatica, e.a.) en artrosepatiënten (zowel knie- en heup, als hand- als polyartrose) zien. Je kunt o.a. participeren in het multidisciplinair handenspreekuur, schoenspreekuur en technisch spreekuur. Je krijgt de mogelijkheid om een keer mee te kijken met de hand-OK. Je kunt je stage zelf inrichten aan de hand van modules.  

 

Reade, Revalidatie en Reumatologie

Reade is een specialistisch behandel-, onderzoeks- en opleidingscentrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie. Reade verleent diagnostiek en behandeling, verricht (cliëntgebonden) wetenschappelijk onderzoek, bevordert de preventie van medische klachten en de maatschappelijke participatie van cliënten. Naast revalidatieartsen en reumatologen zijn relevante medische en paramedische disciplines aan de instelling verbonden.

Sollicitatie en contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een differentiatiestage bij Reade, neem dan contact op met Rutger Dahmen, opleider Revalidatiegeneeskunde r.dahmen@reade.nl

 

 

Reade, centrum voor Revalidatie en Reumatologie

Reade is erkend als opleidingsinstelling voor Reumatologen, Revalidatieartsen en Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Naast opleidingsplaatsen voor de specialisatie tot reumatoloog of revalidatiearts, hebben wij plaatsen beschikbaar voor ANIOS (artsen niet in opleiding tot specialist). Studenten Geneeskunde kunnen bij ons terecht voor hun verplichte verpleeghulpstage en (junior) co-schap. Tevens spelen wij een belangrijke rol bij de opleiding van huisartsen en bij de nascholing van revalidatieartsen en reumatologen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Reade, centrum voor Revalidatie en Reumatologie
Overtoom 283
1054 HW Amsterdam

tel.: 020-607 16 07
website: http://reade.nl/top/werken-bij/opleiding-en-stages