Keuze Research, regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

Deze stage richt zich op het doen van onderzoek. Binnen Rijnmond  bestaan mogelijkheden op het gebied van een aantal onderzoekslijnen, in samenwerking met het Erasmus MC en verschillende andere Nederlandse academische centra.
Binnen de Parnassia Groep als geheel zijn twaalf buitengewoon hoogleraren werkzaam. Er bestaan dus zeer uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Begeleiding door principal investigators van de betreffende onderzoekslijn. 

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.