Keuze Beleidspsychiatrie, regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

Deze stage richt zich op het ervaring opdoen met beleid en management in de GGZ.
Binnen Antes (onderdeel van Parnassia Groep) bestaan verschillende mogelijkheden om voor de aios om op dit gebied ervaring op te doen. De aios zal een deelproject toegewezen krijgen op het gebied van beleid en managament. Te denken valt (niet-limitatief) aan verandermanagement, opzetten nieuwe afdelingen of ambulant circuit, samenwerking met gemeente of ander maatschappelijke partners Begeleiding door senior psychiater/medewerker met management- en beleidstaken, bv directeur of, lid Raad van Bestuur, met bewezen affiniteit en competenties op gebied van opleiden.

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

   

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.