Jeugdpsychiatrie Orthopsychiatrie en forensische jeugdpsychiatrie, regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

De Fjord is een Orthopsychiatrisch behandelcentrum in Capelle aan den IJssel. De Fjord heeft 32 bedden verdeeld over 4 verschillende afdelingen, met 16 stoelen op de dagbehandeling. Daarnaast is er een polikliniek waar zowel individuele therapie als nazorg wordt geboden. Doelgroep: Gemiddeld zijn jongeren van de kliniek bij opname ruim 17 jaar, van de dagbehandeling zijn de jongeren gemiddeld bijna 17 jaar. De opname duurt in de kliniek over het algemeen ruim een jaar, op de dagbehandeling iets korter dan een jaar. Opnames vinden binnen kantoortijden plaats. De behandeling richt zich op het verminderen, stabiliseren en leren omgaan met de psychische stoornissen, op het verminderen van de gedragsproblemen en recidivegevaar alsook op het verbeteren van de omgang met ouders/verzorgers en sociaal netwerk. Afhankelijk van de problematiek wordt gekeken welke afdeling het best past.

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg geven aan pati├źnten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E- Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.