terug

Ambulante volwassenenpsychiatrie

Verdieping psychotherapie, regio Rijnmond

Wat gaat de aios leren?

Deze stage richt zich op de psychotherapeutische behandeling van patiënten met persoonlijkheidsstoornissen en/of (comorbide) traumatisering. De behandeling van andere patiënten populaties is bespreekbaar.
Dit is een verdiepingsstage in het aandachtsgebied volwassenen psychiatrie. Ten opzichte van de stage ambulante psychiatrie vindt een sterke uitbreiding plaats van de psychotherapeutische vaardigheden en van contact met patiënten met çommon mental disorders. . Het focus ligt op MBT en CGT, maar in overleg met de aios kan aandacht besteed worden aan andere modaliteiten.

Locaties:
- Carnissesingel, Carnissesingel 51, 3083 JA Roterdam
- PsyQ, Max Euwelaan 70, 3062 MA Rotterdam

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

Alle opleidingsonderdelen in deze instelling