Ambulante volwassenenpsychiatrie Intensieve Behandeling Thuis (IBT), regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

Deze stage richt zich op de behandeling en begeleiding van patiënten met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA) waarbij een verstoring van het normale psychische evenwicht zodanig aanwezig is dat zeer intensieve begeleiding in de thuissituatie nodig is, gericht op voorkoming of bekorting van een klinische behandeling. De stage heeft als standplaats de locatie Mathenesserlaan, maar logischerwijze ligt het focus van de stage op transmuraal werken. De stage kan gecombineerd worden met de stage spoedeisende psychiatrie.

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.