Ambulante volwassenenpsychiatrie Bipolaire stemmingsstoornissen, regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

Deze stage richt zich op de behandeling en begeleiding van patiënten met (mn bipolaire) stemmingsstoornissen.

De behandeling heeft een focus op de begeleiding van patienten met een bipolaire stoornis. De aios kan zijn competenties op het gebied van de medicamenteuze behandeling van patiënten met bipolaire stoornis verbeteren (gebruik en monitoring van lithium, waarbij nauw samengewerkt met de nefroloog). De afdeling  heeft expertise op het gebied van e-health, en de aios kan ervaring opdoen in het gebruik van sociale media in het monitoren van de patiënt.

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

 

 

 

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.