Ambulante kinder- en jeugdpsychiatrie Spoedketen kinder- en jeugdpsychiatrie, regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

De stage richt zich op de acute beoordeling, stabilisatie, kort durende diagnostiek en behandeling van patiënten van 4 -18 jaar met verdenking op ernstige en spoedeisende  kinderpsychiatrische problematiek, al dan niet in combinatie met verstandelijke beperking en psychosociale problematiek. De spoedketen bestaat uit een poli, een IBT team (intensieve behandeling thuis) en spoeddeeltijd groepen.
De begeleiding geschiedt door de kinder- en jeugdpsychiaters van de spoedketen.

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.