Ambulante kinder- en jeugdpsychiatrie Ambulante kinder- en jeugdpsychiatrie, regio Rijnmond

Aanvang: 
04-02-2021

Wat gaat de aios leren?

Deze stage  is opgebouwd uit verschillende deel gebieden van de ambulante kinder- en jeugdpsychiatrie: een deel bij de FACT jeugdteams en een deel algemene polikliniek met diagnostiek en behandeling van patiënten van 4 -21 jaar en hun gezinnen. De begeleiding geschiedt door de kinder- en jeugdpsychiater van de betreffende locatie.

De stage wordt aangeboden op verschillende locaties, te weten:
- Mathenesserlaan, Mathenesserlaan 208, 3014 HH Rotterdam
- Max Euwelaan, Max Euwelaan 70, 3062 MA R’dam
- Carnissesingel, Carnissesingel 51, 3083 JA Rotterdam
- Oudedijk, Oudedijk 76, 3082 AG Rotterdam
- Spijkenisse, Oostkade 18, 3201 AM Spijkenisse

Parnassia Groep

De Parnassia Groep wil de beste zorg bieden aan patiënten. Dit begint bij onze medewerkers, door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, goede doorgroeimogelijkheden en interessante opleidingen via de Parnassia Groep Academie. De Parnassia Groep wil als vernieuwende GGZ-instelling voorop lopen, zeker als het gaat om kwaliteit; zo investeren wij in E-Health en wetenschappelijk onderzoek. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.

Voor alle opleidingslocaties:
https://www.parnassiagroep-academie.nl/opleidingen/kaart-opleidingsplaatsen

   

Parnassia Groep

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Leiden LUMC, OOR Zuidwest Nederland, OOR Amsterdam VUMC.