Vooropleiding AIOS vooropleiding Heelkunde

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

MMC als werkgever: gewoon goed !

Máxima Medisch Centrum is het grootste medisch centrum in Zuidoost-Brabant. In MMC kunnen patiënten terecht die (chronisch) ziek zijn, maar ook mensen met vragen over ziekte en gezondheid vinden hun weg steeds vaker naar ons ziekenhuis. Ruim drieduizend medewerkers, waaronder circa 195 specialisten, zetten zich dagelijks in voor uitstekende zorg, waarbij betrokkenheid bij de patiënt centraal staat. Vrijwel alle medische specialismen zijn in huis aanwezig: van cardiologie tot orthopedie en van gynaecologie tot interne geneeskunde.

Máxima Medisch Centrum heeft twee locaties: Eindhoven en Veldhoven;
en maakt hier positief gebruik van door de acute en planbare patiëntenstromen te scheiden. Met deze indeling stemt MMC de medische zorg nog beter af op de wensen van haar patiënten.

  • Locatie Eindhoven is hét medisch centrum voor poliklinieken, planbare zorg en themapoli’s.
  • Locatie Veldhoven is hét medisch centrum voor poliklinieken, complexe operaties, intensieve zorg voor vrouw, moeder en kind, intensive care en spoedeisende hulp (SEH).

Sollicitatie en contact

Arbeidsvoorwaarden

Deze zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De aanstelling is voor bepaalde tijd; voor de duur van de vooropleiding, en heeft een omvang van 38 uur.

 

Contactinformatie

Meer informatie wordt graag verstrekt door:

-          de heer W. Prakken, chirurg-opleider, per e-mail: w.prakken@mmc.nl

-          de heer R. Roumen, chirurg-opleider, per e-mail: r.roumen@mmc.nl

Ook kun je telefonisch informatie inwinnen: 040 888 6230, of bij een van de andere chirurgen via het secretariaat chirurgie.

Maxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum wil het meest klantvriendelijke ziekenhuis van Zuidoost-Brabant zijn. Dat bereiken we alleen als we alle professionele medewerkers een interessante en uitdagende werkomgeving bieden. Een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je vooral plezier hebben en je thuisvoelen in je werk en bij je collega’s. Dat vinden wij belangrijk.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON), OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Maxima Medisch Centrum
De Run 4600
5504 DB Veldhoven

tel.: 040 888 80 00
website: http://www.werkenbijmmc.nl/?_ga=1.219710105.1287172259.1438602706