Differentiatiestage Vaatchirurgie Vaatchirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven heeft vaatchirurgie altijd als speerpunt gezien. Door de fusie van het voormalige JosephZH en DiaconessenZH met hun respectievelijke adherentie is het aantal vaatpatiënten bovengemiddeld waardoor voldoende exposure tijdens de differentiatieperiode gegarandeerd is. Het MMC leidt sinds enige jaren CHIVO’s op waardoor de kwaliteit van de vaatopleiding gewaarborgd is.

Wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek wordt van groot belang gevonden in het MMC. Dr. Roumen en Scheltinga hebben een deeltijdaanstelling bij het AZM teneinde onderzoek in bestaande lijnen in te bedden. Het initiëren dan wel participeren in onderzoek door differentianten wordt gestimuleerd. 

De differentiatiestages worden gecoördineerd door de opleiders dr. R.M.H. Roumen en dr W.J. Prakken. Mentor is één van de vaatchirurgen.

Sollicitatie en contact

Sollicitaties kunt u schriftelijk richten aan dr. R.M.H. Roumen.
Specifieke informatie:
dr. M.R.M. Scheltinga en dr. W.J. Prakken.

Contact via secretariaat Chirurgie:
Tel.: (040) 888 6230

Maxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum wil het meest klantvriendelijke ziekenhuis van Zuidoost-Brabant zijn. Dat bereiken we alleen als we alle professionele medewerkers een interessante en uitdagende werkomgeving bieden. Een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je vooral plezier hebben en je thuisvoelen in je werk en bij je collega’s. Dat vinden wij belangrijk.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON), OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Maxima Medisch Centrum
De Run 4600
5504 DB Veldhoven

tel.: 040 888 80 00
website: http://www.werkenbijmmc.nl/?_ga=1.219710105.1287172259.1438602706