Differentiatiestage Kinderorthopedie Kinderorthopedie MMC

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Deze stage is bij uitstek geschikt voor AIOS, die overwegen om zich verder als kinderorthopeed te specialiseren. Máxima Medisch Centrum heeft het Vrouw-Moeder-Kind Centrum als speciaal aandachtsgebied, en beschikt hiermee, mede door de NICU, over een bovenregionale functie.

Voor de maatschap orthopedie Groot Eindhoven, werkzaam in MMC en het Catharina Ziekenhuis, is de kinderorthopedie een belangrijk speerpunt. De kinderorthopedie wordt uitgevoerd door 1,5 FTE kinderorthopeed, samen met een specifiek toegerust team. AIOS werken volgens een vast rooster, dat door de AIOS zelf wordt gemaakt, in overleg met de opleidersgroep. Er is een vast dagdeel studie per week.

Sollicitatie en contact

AIOS kunnen beginnen per 1 januari of per 1 juli, in overleg met hun hoofdopleider

Informatie kan opgevraagd worden bij Drs F.Q.M.P van Douveren, kinderorthopeed of Dr. J.B.A. van Mourik, telefoonnummer 040-888 8600, j.vanmourik@mmc.nl

Maxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum wil het meest klantvriendelijke ziekenhuis van Zuidoost-Brabant zijn. Dat bereiken we alleen als we alle professionele medewerkers een interessante en uitdagende werkomgeving bieden. Een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je vooral plezier hebben en je thuisvoelen in je werk en bij je collega’s. Dat vinden wij belangrijk.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON), OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Maxima Medisch Centrum
De Run 4600
5504 DB Veldhoven

tel.: 040 888 80 00
website: http://www.werkenbijmmc.nl/?_ga=1.219710105.1287172259.1438602706