terug

Differentiatiestage Knie

Pathologie knie

Duur
6 maanden
Wat gaat de aios leren?

De orthopaedische pathologie van het kniegewricht komt in zeer ruime zin aan bod zowel qua diagnostiek als conservatieve en operatieve behandeling. Binnen de maatschap orthopaedie zijn er drie orthopaedisch chirurgen die zich in deze materie gedifferentieerd hebben. De maatschap orthopaedie bestaat in totaal uit 7 orthopaedisch chirurgen en functioneert als opleidingsmaatschap met een P3 opleidingsbevoegdheid binnen het cluster orthopaedie NoordOost Nederland (ROGO NoordOost). Er zijn gemiddeld 7 tot 9 aios orthopaedie in opleiding.

Algemene informatie over Martiniziekenhuis mbt opleiding, onderwijs en wetenschap is te vinden via de website www.martiniziekenhuis.nl.

De organisatie en inhoud van de stage wordt vastgesteld in overleg met de coördinator en stage opleider dr R.W. Brouwer en dr J.J.A.M. van Raaij, opleider. Thans zijn er geen officieel vastgestelde begin en eindtermen van de stage. U komt in aanmerking voor de stage als Uw huidige opleider orthopaedie van mening is dat U de basisorthopaedie in voldoende mate beheerst. U dient dit te kunnen aantonen middels een document van de opleider.

Alle opleidingsonderdelen in deze instelling