terug

Differentiatiestage Bereidingen

Productie en Farmaceutische Analyse

Duur
3 maanden
6 maanden
9 maanden
12 maanden
4 maanden
8 maanden
Wat gaat de aios leren?

In deze differentiatie verbinden wij productzorg met de kliniek (behandelaarschap), zodat AIOS die deze differentiatie willen volgen worden opgeleid tot specialist op het gebied van bereidingen en farmaceutische analyse en dit ook kunnen uitdragen in en verbinden met de kliniek.

De afdelingen bereidingen en farmaceutische analyse in het Maasstad Ziekenhuis voorzien eigen en externe patiënten van diverse geneesmiddelen o.a.: individuele bereidingen, VTGM op voorraad, steriele voorraadbereidingen en geneesmiddelen voor klinisch onderzoek waarvoor wij een fabrikantenvergunning hebben. Daarnaast bestaan er korte lijnen met de voorschrijvers/afdelingen en zitten leden van het opleidingsteam in verschillende ziekenhuisbrede commissies, waar de AIOS veel van kunnen leren door de vertaling van productzorg naar de kliniek te maken.

Zie bijgevoegd document voor meer informatie of neem contact met ons op.

Hoe ga ik leren?

Het opleiden gebeurt aan de hand van de verschillende bekwaamheidsniveau’s, waarbij we korte lijnen met het opleidingsteam belangrijk vinden. Er is veel ruimte voor eigen interesses en ontwikkeling op het gebied van bereidingen en farmaceutische analyse.

Show-and-tell

Op te vragen bij opleider, begeleiders en AIOS ziekenhuisfarmacie van het Maasstad Ziekenhuis.

Image
Alle opleidingsonderdelen in deze instelling