Differentiatiestage Vaatchirurgie Vaatchirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Tijdens deze stage wordt u opgeleid in de open en in de endovasculaire vaatchirurgie. De opleiding wordt gesuperviseerd door 3 zeer ervaren vaatchirurgen in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht. Er is een goed functionerend vaatlaboratorium met een snelle service. Met de interventie-radioloog, vasculair internist, cardioloog, neuroloog en revalidatie arts wordt multidisciplinair samengewerkt. De vaatchirurgen hebben op de röntgenafdeling beschikking over de angiosuite waar de assistent zich kan bekwamen op het gebied van de endovasculaire technieken. Naast de spreekuren vaatchirurgie is er wekelijks een multidisciplinaire poli voor de diabetische voet, en een voor amputatie patiënten.

Locaal ligt de organisatie en de invulling van de differentiatie in handen van de stage opleiders. Echter, de (plv.)opleider blijft verantwoordelijk voor de opleiding van de differentiant; hij bewaakt o.a. de voortgang van de vaardigheden van de AIOS, zoals beschreven in SCHERP. Bovenstaande vindt plaats in nauwe afstemming met de regionale opleidingscommissie die de opleiding van de AIOS ook inhoudelijk coördineert.

Sollicitatie en contact

Dr. I Dawson, opleider heelkunde.
Dr. S.E. Buijk, Dr. I. Dawson, of Dr. R.P.R. Groenendijk vaatchirurgen.
IJsselland Ziekenhuis
Postbus 690
2900AR Capelle a/d IJssel
Tel.nr: 010-2585066
E-mail: chirurgen@ysl.nl

IJsselland Ziekenhuis

Als arts in opleiding kun je in het IJsselland Ziekenhuis verschillende (voor)opleidingen of deelstages van deze opleidingen volgen. Voor de opleidingen tot chirurg, internist, anesthesioloog, klinisch chemicus, klinisch psycholoog / gz psycholoog is het mogelijk de opleiding in het IJsselland Ziekenhuis te volgen.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidwest Nederland.

Contact

IJsselland Ziekenhuis
Prins Constantijnweg 2
2906 ZC Capelle aan den IJssel

tel.: 010 258 5000
website: http://www.ysl.nl/opleidingen/