Differentiatiestage algemene kindergeneeskunde, supervisie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn is een STZ-ziekenhuis met een prettig werkklimaat en veel aandacht voor onderwijs. De ligging midden op de Veluwe is er mede oorzaak van dat het patiëntenaanbod zeer gevarieerd is. Deze stage biedt u de gelegenheid kennis te maken met alle facetten van de algemene kindergeneeskunde en het werken in een vakgroep in een perifere opleidingskliniek.

Onze afdeling leidt 3-4 AIOS gedurende de eerste 18 maanden van de opleiding op in samenwerking met het UMCU. Bianca van Maldegem is de opleider, Annemarie Oudshoorn de plaatsvervangend opleider. Overigens dragen alle kinderartsen enthousiast aan de opleiding bij; allen hebben teach-the-teacher cursussen gevolgd.

Gelre ziekenhuizen, een STZ-ziekenhuis, profileert zich nadrukkelijk als opleidingsziekenhuis, waarbinnen buiten de afdeling kindergeneeskunde door het Leerhuis veel ondersteuning kan worden geboden aan wetenschappelijk onderzoek en specifieke onderzoeksvragen. Daartoe staan o.a. bibliothecaressen en een epidemioloog ter beschikking.

De medische bezetting van de afdeling bestaat uit:

  • 8 kinderartsen
  • 8 assistenten (3-4 AIOS, 4-5 TAIOS/ANIOS)
  • 3 verpleegkundig specialisten
  • 5 SUMMA co-assistenten

Sollicitatie en contact

Als u geïnteresseerd bent stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar dr. Annemarie Oudshoorn (a.oudshoorn@gelre.nl). U kunt natuurlijk ook eerst even bellen: 055-844 6048/581 1579 (secretariaat/planning).

Gelre Ziekenhuizen

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Utrecht UMCU, OOR Oost-Nederland (ON).

Contact

Gelre Ziekenhuizen
Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn

tel.: 055 58 18 181