Differentiatiestage Hand- en polschirurgie Hand-, pols, perifere zenuwchirurgie

Duur: 
3 maanden

Wat gaat de aios leren?

De afdeling Plastische Chirurgie in het ErasmusMC heeft 4 hand-chirurgen: Prof S.E.R. Hovius, Dr J.H. Coert, Dr C.A. van Nieuwenhoven en Dr E.T. Walbeehm. We zijn werkzaam op 3 locaties: de centrum locatie van het ErasmusMC, het Sophia kinderziekenhuis en het Sint-Franciscus Gasthuis.
Op het gebied van de handchirurgie wordt een breed palet in pathologie aangeboden. Zowel aangeboren als verworven handchirurgische onderwerpen passeren de revue. Naast betrokkenheid bij het reguliere operatie programma en handpoliklinieken, bestaat de mogelijkheid voor het doen van opvang en behandeling van grote handletsels. Daarnaast bent u welkom bij de multidisciplinaire spreekuren met onder andere de revalidatie en de klinische neurofysiologie.
Er wordt van u verwacht dat u deelneemt aan de diensten in de assistenten pool van 8 assistenten. Hierbij draait u dienst voor het hele vak, en niet alleen de handchirurgie.

Sollicitatie en contact

Wanneer u zich tijdens uw opleiding tot plastisch chirurg wilt verdiepen in de handchirurgie, bent u van harte welkom. Neem contact op met Prof. S.E.R. Hovius via s.e.r.hovius@erasmusmc.nl. Verstuur behalve uw motivatie ook een curriculum vitae mee.

Erasmus Medisch Centrum

Erasmus MC: met meer dan 70 opleidingen een van de grootste medische opleidingscentra in Nederland.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidwest Nederland.

Contact

Erasmus Medisch Centrum
Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam

tel.: 010 70 40 704
website: http://www.erasmusmc.nl/nl-nl/onderwijs