Differentiatiestage Differentiatiestage Cosmetische Dermatologie

Aanvang: 
01-01-2021
Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

De vraag naar cosmetische behandelingen neemt toe. Ook binnen de dermatologie komen er vanuit patiënten steeds vaker cosmetische vragen. De afdeling Dermatologie van het Erasmus MC heeft sinds een aantal jaren een opleidings- en kenniscentrum voor cosmetische dermatologie. Dit opleidingscentrum zorgt ervoor dat enthousiaste dermatologen in opleiding met affiniteit voor de cosmetiek ervaring op kunnen doen, zodat ze na het voltooien van deze verdiepingsstage in de praktijk aan de slag kunnen.

Tijdens deze verdiepingsstage zal de AIOS gedurende 6 maanden elke woensdag meedoen op het cosmetiek spreekuur van Erasmus Aesthetics, dat plaatsvindt in het DermaHaven. Hier vinden verschillende behandelingen plaats waaronder botox, fillers en lipofilling. Daarnaast zal worden meegelopen op het complicatiespreekuur dat elke vrijdag (dagdeel) plaatsvindt in het Erasmus MC.

 

Sollicitatie en contact

We zijn per januari 2021 op zoek naar een enthousiaste 4e of 5e jaars AIOS Dermatologie met interesse in een verdiepingsstage cosmetiek voor de duur van 6 maanden.

 

Functie-eisen

Je bent praktisch ingesteld, gaat nauwkeurig te werk en beheerst de anatomie van het aangezicht. Je hebt goede communitieve vaardigheden, weet van aanpakken en houdt van samenwerken. Daarnaast strekt aantoonbare interesse in de cosmetische Dermatologie tot de aanbeveling.

 

Reacties (motivatiebrief en cv) kunnen gericht worden aan dr. P.J. Velthuis en dr. A.J. Onderdijk en gemaild worden naar a.onderdijk@erasmusmc.nl.

Erasmus Medisch Centrum

Erasmus MC: met meer dan 70 opleidingen een van de grootste medische opleidingscentra in Nederland.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidwest Nederland.

Contact

Erasmus Medisch Centrum
Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam

tel.: 010 70 40 704
website: http://www.erasmusmc.nl/nl-nl/onderwijs