terug

Differentiatiestage Algemeen

Supervisie stage Gynaecologie en Obstetrie en Organisatie

Duur
6 maanden
Wat gaat de aios leren?

De vakgroep gynaecologie van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven bestaat uit 11 gynaecologen en 1 chef de clinique. Voor de opleiding van AIOS zijn wij verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, voor de opleiding van co-assistenten aan de Universiteit van Maastricht.

Je komt terecht in een ambitieuze vakgroep waar kwaliteit en opleiding een belangrijke rol speelt. Wij leveren bijzondere zorg in de Oncologie (3e lijns centrum), daarnaast bestaan er de subspecialismen urogynaecologie, endoscopie, fertiliteit en verloskunde.

Een supervisie stage gynaecologie en obstetrie is geschikt voor een AIOS in het laatste deel van de opleiding. Je kunt in een vertrouwde omgeving die laatste stap naar volledige zelfstandigheid maken. Zelfstandig beslissingen nemen, zelfstandig een operatie ingaan, supervisie geven aan AGNIO's, AIOS's, verloskundigen en co assistenten. Daarbij willen we je kennis laten maken met het reilen en zeilen binnen de ziekenhuis organisatie. Je werkt samen met de specialist manager van de vakgroep om zo inzicht te krijgen in het functioneren van een vakgroep, de dynamiek van een grote ziekenhuis organisatie en de landelijke ontwikkelingen in de zorg.

Het Catharina Ziekenhuis is een Santeon ziekenhuis.

Hoe ga ik leren?

Leerschema wordt in overleg gemaakt.

Alle opleidingsonderdelen in deze instelling