Differentiatiestage Traumachirurgie Traumachirurgie

Duur: 
12 maanden
18 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het CWZ stelt zich als doel om de basiszorg in de traumachirurgie op hoog nivo te leveren. Hiertoe is medio 2011 een zeer modern spoedplein geopend met vele faciliteiten. De differentiant traumachirurgie wordt optimaal betrokken bij de opvang, behandeling en revalidatie van traumapatiënten zodat inzicht wordt verkregen in de volledige traumaketen.
In het CWZ wordt een hoog volume aan patienten met een stomp trauma en / of musculoskeletaal letsel behandeld. Na afloop van de differentiatie is de aios goed voorbereid op een perifere traumachirurgische praktijk.

Samenstelling van de inhoud van de volledige stage wordt in overleg gedaan. Stages bij de afdeling orthopedie, revalidatie, sportgeneeskunde en fysiotherapie behoren daarbij ook tot de mogelijkheden.

Samenwerkende instellingen

Radboudumc

Sollicitatie en contact

Sollicitaties kunt u schriftelijk richten aan Drs. F. Polat, opleider Heelkunde, f.polat@cwz.nl

Informatie betreffend de traumachirurgie kunt u verkrijgen bij:
A.J. Werre, a.werre@cwz.nl

Contact via secretariaat Chirurgie:
Tel.: 024 3658720
Mail: a.verbeek@cwz.nl

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Het CWZ biedt onderdak aan veel jonge mensen in opleiding. Zij studeren voor arts (zie medische opleidingen), verpleegkundige of een ander beroep in de zorg (zie beroepsopleidingen). Ook doen veel studenten werkervaring op in andere beroepen. Zoals op facilitair of administratief gebied (zie stages).   

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON).

Contact

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen

tel.: 024 365 76 57
website: http://www.werkenbijcwz.nl/leren-bij-cwz/