Differentiatiestage Gastro-intestinale chirurgie GE-ONCO

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

Hoog volume ziekenhuis
 Mamma / colorectaal / slokdarm / benigne upper GI / Bekkenbodem / Bariatrie

ZGT is in 1998 ontstaan uit een fusie tussen het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo en het Streekziekenhuis Midden-Twente in Hengelo. Beide ZGT-locaties werken nauw samen met huisartsen (de eerstelijnszorg), thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen.

Bij ons Twentse ziekenhuis ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) bent u in goede handen. Onze circa 200 medisch specialisten en 3500 medewerkers staan dagelijks voor u klaar. Samen leveren zij hoogwaardige zorg op maat aan zo’n 250.000 patiënten per jaar. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarvoor zijn wij NIAZ-geaccrediteerd. ZGT is een opleidingsziekenhuis en hecht daarom veel waarde aan opleiding, onderwijs en onderzoek. U vindt ons in Almelo en Hengelo. Met onze buitenpoliklinieken in Geesteren, Goor, Nijverdal, Rijssen en Westerhaar brengen wij de zorg dichter bij de patiënt.

ZGT biedt een breed palet aan ziekenhuiszorg. ZGT vernieuwt en verbetert haar totale zorgaanbod voortdurend. De zorgbehoefte van de patiënt is daarbij bepalend. En omdat wij willen investeren in de kwaliteit van de zorg, investeren we in onze medewerkers. Zij voeren de zorg uit en maken de kwaliteit waar die wij nastreven.

Missie

ZGT is het gastvrije Twentse ziekenhuis waar de patiënt in goede handen is, waar medewerkers met plezier professioneel kunnen en willen werken en waar gebouwd wordt aan continue verbeteringen in de zorg.

Visie

In goede handen. Wij zijn gastvrij en deskundig.

Hoe ga ik leren?

Als differentiant participeer je volledig in de Onco-GE groep en zul je zelfstandig leren complexe ONCO-GE gerelateerde opertaties uit te voeren.

Er is een Mimic trainer voor de Da-vinci robot

Je bent voorzitter van hte MDO en 1e aanspreekpunt voor de afdelings supervisie.

 

Show-and-tell

Hoog volume laparoscopsich colorectaal, slokdarm en bariatrie. Tevens vooraanstaand proctologisch centrum

Sollicitatie en contact

meer info:
email naar:


m.lutkeholzik@zgt.nl

Of bel via het secretariaat heelkunde in ZGT  
088-7085244

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)

Kom jij in ons gastvrije en deskundige ziekenhuis werken aan de toekomst? In de prachtige landstreek Twente waar wonen betaalbaar is, liggen volop mogelijkheden voor arts-assistenten binnen één van de 13 medische vervolgopleidingen. Komende jaren richt ZGT zich naast onderwijs en wetenschap op innovatie. Wil je o.a. leren werken met de Da Vinci Xi, bijdragen aan onderzoek binnen ons expertisecentrum diabetische voet of een onderdeel zijn van het team dat de beste zorg voor Diabetes Mellitus patiënten wil leveren, dan ben je bij ZGT aan het goede adres.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON).

Contact

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)
Zilvermeeuw 1
7600 SZ Almelo

tel.: 0546 - 693 693
website: https://www.zgt.nl/werkenenleren