Differentiatiestage Hoofdhalspathologie hoofd halspathologie

Duur: 
3 maanden

Wat gaat de aios leren?

kennisname van de hoofd halspathologie in de volle breedte, naast hoofdhalsoncologie in een multidisciplinaire setting ook introductie in de praktijk van de tandheelkunde en mondheelkunde voor een beter begrip van de afwijkingen die door de mond- kaak- en aangezichtschirurg voor histopathologische diagnostiek worden aangeleverd.

De stage wordt aangeboden binnen de opleidingsomgeving van de afdeling pathologie van het UMS St Radboud

Sollicitatie en contact

Feitelijke aanwezigheid is in onderling overleg vast te stellen. Vanwege de leeromgeving is in ieder geval aanwezigheid op de donderdag vereist.

Radboudumc

De Radboudumc Health Academy is één organisatie met een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Met één onderwijsinstituut kunnen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact komen en vanuit één gedachte worden opgeleid. Vraagstukken in de wereld van de gezondheidszorg worden steeds complexer en vragen om diversiteit in kennis en ervaring. Samenwerken wordt steeds belangrijker. Interprofessioneel werken en leren is daarom een belangrijk speerpunt. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON).

Contact

Radboudumc
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA Nijmegen

tel.: 024 361 11 11
website: https://www.radboudumc.nl/Onderwijs/Pages/default.aspx