Differentiatiestage Longchirurgie

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

In deze perifere opleidingskliniek wordt het volledige pallet aan longchirurgische ingrepen verricht.
De differentiatie heeft bij de opleidingsvisitatie van 17 juni 2011 de volledige erkenning gekregen. Missie
De professionals van Tergooiziekenhuizen hebben als missie alle inwoners van de Gooi en Vechtstreek de veiligheid te bieden dat de beste medische zorg altijd binnen handbereik is. U en uw naasten kunnen erop vertrouwen dat u bij ons in de ervaren handen bent van gedreven specialisten, verpleegkundigen en alle andere medewerkers die met hun hoofd én hart hun vak beoefenen.

Ambitie
Tergooi streeft ernaar eerste keus te zijn en te blijven voor onze patiënten in de regio en daarbuiten. En om een aantrekkelijke partner te zijn en te blijven voor de partijen in het zorgnetwerk en voor zorgverzekeraars. Zo bundelen we onze krachten voor de beste zorg in de regio. Dit kunnen we allleen met professionele, nieuwsgierige en leergierige medewerkers voor wie hun werk hun passie is. En natuurlijk door samen steeds weer te werken aan verbetering en vernieuwing.

Over Tergooiziekenhuizen
Tergooiziekenhuizen is het ziekenhuis voor de Gooi en Vechtstreek. Met meer dan 3.000 professionele medewerkers en zo’n 200 ervaren medisch specialisten staan we dag en nacht klaar voor ruim 250.000 inwoners in de regio Gooi en Vechtstreek Op dit moment hebben we 28 specialismen, 18 medisch specialistische opleidingen en 633 bedden. Tergooiziekenhuizen is gevestigd in Blaricum en Hilversum en heeft een buitenpoliklinieken in Weesp. In Almere bevindt zich ook het Centrum voor Infectieziekten, onze dependance van het Centraal Bacteriologisch en Serologisch Centrum (CBSL).

Tergooi, lokatie Hilversum

Niet alleen voor zorg kunt u in Tergooi terecht, ook opleiden is een kernactiviteit van Tergooi. Als opleidingsziekenhuis biedt Tergooi samen met preferente partners en opleidingsinstituten een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks kunnen groeien door wat ze leren en doen. De Tergooi Academie is het onderdeel van Tergooi dat zich hiermee bezighoudt. Kijk voor de mogelijkheden op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Utrecht UMCU, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Tergooi, lokatie Hilversum
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ Hilversum

tel.: 035 539 18 35
website: https://www.tergooi.nl/index.php?page=5207