Differentiatiestage Algemeen Benigne gynaecologie

Duur: 
6 maanden
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

In de veilige setting van het Spaarne Gasthuis locatie Haarlem kan een 5e of 6e jaars aios aan het eind van de opleiding of vóór het laatste differentiatiejaar ervaring opdoen als supervisor in de algemene praktijk. Dit is een ideale voorbereiding op de zelfstandige praktijkuitoefening. In het SG werken acht gynaecologen, vier tot vijf aios, zes anios en zes klinisch verloskundigen. Tijdens de diensten wordt door alle leden van de vakgroep het hele pakket verzorgd.

In het SG werken acht gynaecologen, vier tot vijf aios, zes anios en zes klinisch verloskundigen. Er zijn specifieke spreekuren voor perinatologie, urogynaecologie/bekkenbodem, voortplantingsgeneeskunde en oncologie.
De afdeling participeert actief in de landelijke Consortiumtrials.
Er is multidisciplinair overleg betreffende obstetrie, oncologie, urogynaecologie/bekkenbodem.
De afdeling participeert in D-RECT en SetQ.

Sollicitatie en contact

Opleider Jos Lips (jlips@kg.nl), plaatsvervangend opleider Jonas van de Lande (lande@kg.nl)
Tel: 023-5453545

Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis maakt deel uit van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). In het Spaarne Gasthuis is veel aandacht voor het opleiden van medisch en verpleegkundig personeel. We zijn niet voor niets een topklinisch opleidingsziekenhuis. Je kunt bij ons leren en werken tegelijkertijd. Onderwijs, opleiden en wetenschappelijk onderzoek zijn ondergebracht bij het Spaarne Gasthuis Academie. Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.spaarnegasthuis.nl/werken-en-leren

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Spaarne Gasthuis
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp

tel.: 023 890 89 00
website: https://spaarnegasthuis.nl/