Differentiatiestage Prothesiologie

Aanvang: 
06-10-2015

Wat gaat de aios leren?

 

LET OP: het Slotervaartziekenhuis is eind oktober failliet verklaard. Hierdoor is het niet meer mogelijk hier stage te lopen. Voor meer informatie klik hier.

Orthopedie van het MC Slotervaart staat voor dynamisch en innovatief.

Naast patientenzorg, vormen opleiding en wetenschap de belangrijkste elementen van ons dagelijks werk. Prothesiologie bij primaire en secundaire arthrose is een van de speerpunten van ons team, mede door intensieve samenwerking met reumacentrum Reade in Amsterdam. Naast de routine heup-, knie- en schouderprothesiologie, wordt ook enkel- en elleboogprothesiologie aangeboden. 

Via onderzoeksinstituut SCORE (www.score-amsterdam.nl) lopen verschillende wetenschappelijke projecten waaraan actief deel genomen kan worden. 

 

Hoe ga ik leren?

Als AIOS is er een actieve participatie op OK en Polikliniek. Ook is er de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de polikliniek in reumacentrum Reade. 

 

Sollicitatie en contact

Informatie en aanmelding via: Dr. D. Haverkamp (daniel@drhaverkamp.nl) of www.orthopedie-slotervaart.nl

 

Slotervaartziekenhuis

Het Slotervaartziekenhuis beschouwt het opleiden van artsen als investeringen in de zorg van morgen en de kwaliteit van vandaag. Opleiden komt de kwaliteit van zorg ten goede. Lees meer over de mogelijkheden op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Slotervaartziekenhuis
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam

tel.: 020-5129333
website: http://www.slotervaartziekenhuis.nl/professionals/Medischeopleidingen/Artsenopleidingen.aspx