Differentiatiestage Bariatrie+TEM+TEP/TAPP

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

Deze gecombineerde stage biedt u de gelegenheid om u te bekwamen in zowel de Bariatrie, de Transanale Endoscopische Microchirurgie (NOTES), als de laparoscopische liesbreukchirurgie.

Op deze drie onderdelen is de chirurgische staf bezet met bevlogen chirurgen (4/2/2), die zich hebben onderscheiden in de ontwikkeling van die aandachtsgebieden. Zij bieden u een inspirerend en plezierig opleidingsklimaat. En zij bieden u expertise.
Als u de stage met succes afrondt heeft u zich ontwikkeld tot een laparoscopisch/endoscopisch chirurg met een bijzonder pakket.

U participeert in het hele traject van de behandeling van morbide obesitas en u leert de laparoscopische bypass-chirurgie.

U leert zelf rectumtumoren te analyseren, inclusief de endo-echografie en u wordt ingewijd in de TEM, voor benigne en maligne tumoren.

U leert de TEP en de TAPP, ook voor complexe siutaties.


Met u wordt een flexibel rooster opgesteld, dat tijdens de stage kan worden aangepast afhankelijk van uw vorderingen. Accenten kunnen dan worden verlegd.
U houdt een digitaal portfolio bij (VREST) en er zijn maandelijkse voortgangsgesprekken om uw ontwikkeling op de voet te volgen

Sollicitatie en contact

Informeer bij een van de stagebegeleiders, 020 5129333

U kunt een mail sturen naar de opleider:
bj.dwars@slz.nl

Slotervaartziekenhuis

Het Slotervaartziekenhuis beschouwt het opleiden van artsen als investeringen in de zorg van morgen en de kwaliteit van vandaag. Opleiden komt de kwaliteit van zorg ten goede. Lees meer over de mogelijkheden op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Slotervaartziekenhuis
Louwesweg 6
1066 EC Amsterdam

tel.: 020-5129333
website: http://www.slotervaartziekenhuis.nl/professionals/Medischeopleidingen/Artsenopleidingen.aspx