Differentiatiestage Algemene neurologie, neuro-oncologie en algemeen management

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Tijdens deze stage worden activiteiten aangeboden conform bijgesloten rooster. Het bijzondere van deze stage is de wekelijkse multidisciplinaire teleconferentie neuro-oncologie met het neuro-oncologisch team van het UMC Nijmegen en de radiotherapeuten van het ARTI. Met deze laatsten is er ook de wekelijkse stereotaxiebespreking. In de provincie Gelderland vinden stereotactische ingrepen uitsluitend in dit instituut plaats en heeft derhalve de status van een supraregionale functie.
Ook bijzonder in deze stage is de aandacht voor het management middels bijwonen van vergaderingen met specialistmanager en zorgmanager. Tevens zijn er gespecialiseerde spreekuren aangaande Multiple Sclerose  en Parkinson tezamen met verpleegkundige, duizeligheid samen met de KNO arts en algemene spreekuren. Patiënttevredenheid en effici?ntie spelen hierbij onder meer een belangrijke rol.
Bijwonen van de volgende bespreking: I.C., radiologie, wervelkolomchirurgie (orthopedie en pijnspecialisten), neurochirurgie en kinderneurologie. Tenslotte ook participatie in de consultatieve diensten. Rest te vermelden dat er een uitstekende werksfeer aanwezig is.

Sollicitatie en contact

Voor meer informatie over deze stage of mogelijkheden voor sollicitatie, kunt u contact opnemen met:
Dr. J.C.H. van Oostrom (opleider) |  tel. 088-0058877 en mw Dr. E.Z.A. Zandbergen (plv opleider) |  tel. 088-0058877.

Rijnstate

 Rijnstate behoort tot de top van de topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Wij hebben de ambitie om verder te groeien en hechten daarom veel waarde aan persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Oost-Nederland (ON).

Contact

Rijnstate
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem

tel.: 088-005 8888
website: http://www.rijnstate.nl/web/Over-Rijnstate/Leren-werken-bij-Rijnstate.htm