Volwassenpsychiatrie Aandachtsgebied Volwassenen Psychiatrie, Adolescenten Psychiatrie 16-24 jarigen(Kliniek en Psychotherapie)

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

Deze stage combineert klinische diagnostiek met ambulante behandeling en psychotherapie. De adolescentenzorg is uitermate interessant, want combineert de ontwikkelingspsychiatrie met de bekende psychiatrische beelden. Het feit dat de Adolescent met psychiatrische problemen nog aan het uitrijpen is maakt de diagnostiek moeilijk en interessant en de behandeling uitdagend. 

We hebben in 2009 een kwalitetismeting gedaan waarbij we de RASQ hebben gevalideerd. In 2013 doen we een nieuwe Effect-meting met behulp van de D-rect en de RASQ. Daarbij staat de mening van de aios over hun supervisoren  en het opleidingsklimaat centraal.

Sollicitatie en contact

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met dr. K.P. Grootens, opleider psychiatrie en opleider aandachtsgebied Volwassenen Psychiatrie telefoonnummer 073-6586726 (e-mail: opleidingpsychiatrie@rvagroep.nl)

Reinier van Arkel

Het Leerhuis bundelt alle opleidingsfaciliteiten (waaronder de opleiding tot psychiater), wetenschappelijk onderzoek en deskundigheidsbevordering binnen Reinier van Arkel. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Reinier van Arkel
Bethaniestraat 2
5211 LJ Den Bosch

tel.: 0736586726
website: http://www.reiniervanarkel.nl/werken-en-leren