Ouderenpsychiatrie Ambulante ouderenpsychiatrie Aandachtsgebied Ouderen Psychiatrie, polikliniek stage

Duur: 
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

De ouderenpsychiatrie binnen het COZ onderscheidt zich van andere afdelingen voor ouderenpsychiatrie door de huisvesting binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hierdoor is de psychiatrische zorg optimaal geïntegreerd is met de medisch-somatische specialistische zorg. 

Het aandachtsgebied Ouderenpsychiatrie binnen de Reinier van Arkel groep is een inspirerende uitdagende leeromgeving met oog voor persoonlijke kwaliteiten van de AIOS. Binnen de opleidingseisen zijn er voldoende mogelijkheden aan specifieke wensen van de AIOS te voldoen. Alle facetten van het mooie vak van de ouderenpsychiater zijn optimaal gewaarborgd binnen ons centrum.

ECT is onderdeel van de behandelmogelijkheden, het ECT-certificaat kan verkregen worden tijdens de stage.

In 2013 zullen wij met behulp van de D-rect en de RASQ en Effect meting doen. Wij hebben dat eerder in 2009 gedaan en hebben daarbij zelf de RASQ ontwikkeld.

Sollicitatie en contact

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met dr. K.P. Grootens, opleider psychiatrie telefoonnummer 073-6586726 of mevrouw L.Breuning, opleider aandachtsgebied ouderenpsychiatrie. Telefoonnummer 073-5538844

Reinier van Arkel

Het Leerhuis bundelt alle opleidingsfaciliteiten (waaronder de opleiding tot psychiater), wetenschappelijk onderzoek en deskundigheidsbevordering binnen Reinier van Arkel. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Reinier van Arkel
Bethaniestraat 2
5211 LJ Den Bosch

tel.: 0736586726
website: http://www.reiniervanarkel.nl/werken-en-leren