Differentiatiestage Knie Kniechirurgie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het OLVG is een topklinisch ziekenhuis en heeft een boven regionale functie oor de behandeling van complexe pathologie aan het steun en bewegingsapparaat. 

De knie chirurgie wordt in volle breedte bedreven, acuut en niet acuut, zowel de open als arthroscopische knie chirurgie.

afhankelijk van de ervaring worden snel zelfstandige ok en polis toebedeeld. De staf neemt deel aan D RECT als wel  SetQ evaluatie.

Sollicitatie en contact

Dr. E.L.A.R. Mutsaerts, orthopedisch chirurg en unit voorzitter Orthopedie
Mw. T.C.F.M. Mol, coördinator unit Orthopedie
Tel: 020 - 599 3649
Email: c.f.m.mol@olvg.nl

OLVG

OLVG is een fusie tussen het voormalig Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (nu OLVG Oost) en het St. Lucas Andreas ziekenhuis (nu OLVG West). Het OLVG maakt deel uit van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). De leden van de STZ bieden een goed opleidingsklimaat. Zij zorgen voor de borging en verhoging van de kwaliteit van de opleidingen en van de zorg. Als zodanig fungeren de STZ-ziekenhuizen als Teaching Hospital voor medische opleidingen, voor de opleiding HBO-V Duaal en voor verpleegkundige opleidingen en medische vervolgopleidingen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

OLVG
Oosterpark 9
1091 AC Amsterdam

tel.: 020 599 9111
website: https://www.olvg.nl/opleiding_en_onderzoek/opleidingen