Differentiatiestage Elleboog/schouder Schouder- en elleboogchirurgie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het OLVG is een topklinisch ziekenhuis en heeft een boven regionale functie oor de behandeling van complexe pathologie aan het steun en bewegingsapparaat. 
De schouder- en elleboog chirurgie heeft een topklinische regionale functie en wordt in volle breedte bedreven, zowel de open als scopische chirurgie.

afhankelijk van de ervaring worden snel zelfstandige ok en poli toebedeeld. De staf neemt deel aan D RECT als wel SetQ evaluatie. De aios neemt deel aan het ontwikkelen en up-to-date houden van evidence based protocollen waardoor de therapie keuze altijd gestoeld is op de laatste evidence.

Sollicitatie en contact

drs. D.F.P. van Deurzen, orthopedisch chirurg OLVG
drs. M.P.J. van den Bekerom, orthopedisch chirurg OLVG
mw. T.C.F.M. Mol, coördinator unit Orthopedie
Tel: 020 - 599 3649
Email: c.f.m.mol@olvg.nl

OLVG

OLVG is een fusie tussen het voormalig Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (nu OLVG Oost) en het St. Lucas Andreas ziekenhuis (nu OLVG West). Het OLVG maakt deel uit van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). De leden van de STZ bieden een goed opleidingsklimaat. Zij zorgen voor de borging en verhoging van de kwaliteit van de opleidingen en van de zorg. Als zodanig fungeren de STZ-ziekenhuizen als Teaching Hospital voor medische opleidingen, voor de opleiding HBO-V Duaal en voor verpleegkundige opleidingen en medische vervolgopleidingen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

OLVG
Oosterpark 9
1091 AC Amsterdam

tel.: 020 599 9111
website: https://www.olvg.nl/opleiding_en_onderzoek/opleidingen