Differentiatiestage Algemeen stage perioperatief of stage pijnbestrijding

Aanvang: 
18-03-2019

Wat gaat de aios leren?

Op de afdeling anesthesiologie in Noordwest zijn twee differentiatiestages te volgen. Het gaat om:

  • Anesthesiologie perioperatief
  • Anesthesiologie pijnbestrijding

Binnenkort volgt meer informatie over de vorm en inhoud van deze stages. Mocht je al informatie willen over de stages, dan kun je contact opnemen met één van onze anesthesiologen. Zie voor namen en e-mailadressen in het kader hiernaast.

Sollicitatie en contact

Voor de stage perioperatief neem je contact op met: 

dr. Han Traast (h.s.traast@nwz.nl); dr. Xander Eijssen (a.a.l.eijssen@nwz.nl) of dr. Ludmilla Garmers (l.e.garmers@nwz.nl)

Voor de stage pijnbestrijding neem je contact op met:

dr. Stijn de Graaf (Stijnde.Graaf@nwz.nl)

 

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en dat er veel aandacht is voor opleiding en ontwikkeling. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een gebied met ruim 600.000 inwoners. Onze ambitie is een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn, met een hoge medische standaard én mensgerichte zorg. Bij Noordwest draait het om meer dan medisch handelen. Ambitieus, samen en betrokken staan als kernwaarden centraal in ons handelen. Onlangs zijn we verkozen tot beste leerbedrijf van Nederland. We zijn trots op het feit dat we zowel hoogwaardig verpleegkundig onderwijs als kwalitatief goed medisch onderwijs aanbieden. Samen beter, samen de beste! 

https://www.youtube.com/watch?v=tpgAoXaTTmQ

 

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

tel.: 072 548 4444
website: https://www.nwz.nl/Werk-en-opleiding.aspx