Differentiatiestage Traumachirurgie Traumachirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Noordwest Ziekenhuisgroep is een perifeer opleidingziekenhuis met een eerste hulp met ruim aanbod aan patiënten. Er wordt gedifferentieerd gewerkt. Het hoge patiënten aanbod en de manier van werken staan garant voor traumachirurgie op hoog niveau. Er is wekelijks afdelingsvisite, fractuurbespreking met de orthopedie & handenbespreking met de pastische chirurgie.
Het aantal traumapatienten met fracturen voor operatieve of conservatieve behandeling is vrijwel onuitputtelijk (ca. 400 heupfracturen per jaar).

Dienstenparticipatie: Gemiddeld 4 avonddiensten, 1 weekenddag, max 5x per jaar nachtweekdienst.

De opleiding is ingedeeld in modules van 6 maanden. Elke 3 maanden zal er een evaluatie- en voortgangsgesprek plaatsvinden nadat de opleidergroep is geconsulteerd.
De aios houdt het eigen portfolio zorgvuldig bij.

Sollicitatie en contact

Contactadres:
Heelkunde Noordwest Ziekenhuisgroep
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar
Tav. mw. dr. W.H. Schreurs, chirurg en opleider

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en dat er veel aandacht is voor opleiding en ontwikkeling. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een gebied met ruim 600.000 inwoners. Onze ambitie is een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn, met een hoge medische standaard én mensgerichte zorg. Bij Noordwest draait het om meer dan medisch handelen. Ambitieus, samen en betrokken staan als kernwaarden centraal in ons handelen. Onlangs zijn we verkozen tot beste leerbedrijf van Nederland. We zijn trots op het feit dat we zowel hoogwaardig verpleegkundig onderwijs als kwalitatief goed medisch onderwijs aanbieden. Samen beter, samen de beste!

 

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

tel.: 072 548 4444
website: https://www.nwz.nl/Werk-en-opleiding.aspx