Differentiatiestage Gastro-intestinale chirurgie Gastro-intestinale chirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar, is een grote perifere kliniek met regionaal een centrumfunctie. Er is uitstekende samenwerking met de mdl-artsen. Een goed geoutilleerde endoscopie afdeling, een grote gespecialiseerde radiologie afdeling, nucleaire geneeskunde en pathologie. Er is een wekelijks multidisciplinair colorectaal en een intern-chirurgisch overleg. Er wordt zowel open als laparoscopisch geopereerd. Noordwest is aangewezen als TEM-centrum. Er is een heel grote proctologische praktijk. Er zijn een manometrie afdeling, incontinentie verpleegkundigen, bekkenbodemwerkgroep.

Dienstenparticipatie: Gemiddeld 4 avonddiensten, 1 weekenddag, max 5x per jaar nachtweekdienst.

De opleiding is ingedeeld in modules van 6 maanden. Elke 3 maanden zal er een evaluatie- en voortgangsgesprek plaatsvinden nadat de opleidergroep is geconsulteerd.
De aios houdt het eigen portfolio zorgvuldig bij.

Sollicitatie en contact

Contactadres:
Heelkunde Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar
Tav. mw. dr. W.H. Schreurs, chirurg en opleider

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en dat er veel aandacht is voor opleiding en ontwikkeling. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een gebied met ruim 600.000 inwoners. Onze ambitie is een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn, met een hoge medische standaard én mensgerichte zorg. Bij Noordwest draait het om meer dan medisch handelen. Ambitieus, samen en betrokken staan als kernwaarden centraal in ons handelen. Onlangs zijn we verkozen tot beste leerbedrijf van Nederland. We zijn trots op het feit dat we zowel hoogwaardig verpleegkundig onderwijs als kwalitatief goed medisch onderwijs aanbieden. Samen beter, samen de beste! 

https://www.youtube.com/watch?v=tpgAoXaTTmQ

 

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

tel.: 072 548 4444
website: https://www.nwz.nl/Werk-en-opleiding.aspx