Differentiatiestage Chirurgische oncologie en endocriene chirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar, heeft een centrumfunctie voor vrijwel alle oncologische diagnosen. Er wordt multidisciplinair gewerkt. Er zijn 9 tumorspecifieke werkgroepen en elke tumorwerkgroep heeft een wekelijks multidisciplinair overleg (evt met externe consulenten via videoconferentie). Er wordt nauw samengewerkt met het VUmc en het AvL. Noordwest heeft een eigen radiotherapie afdeling en grote goed geoutilleerde afdelingen pathologie en nucleaire geneeskunde. Er zijn wekelijkse multidisciplinaire poli’s met chirurg, radiotherapeut en medisch oncoloog. Twee wekelijks ook samen met de klinisch geneticus.

Dienstenparticipatie: Gemiddeld 4 avonddiensten, 1 weekenddag, max 5x per jaar nachtweekdienst.

De opleiding is ingedeeld in modules van 6 maanden. Elke 3 maanden zal er een evaluatie- en voortgangsgesprek plaatsvinden nadat de opleidergroep is geconsulteerd.
De AIOS houdt het eigen portfolio zorgvuldig bij.

Sollicitatie en contact

Contactadres:
Heelkunde Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar
Tav mw dr W.H. Schreurs opleider

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en dat er veel aandacht is voor opleiding en ontwikkeling. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een gebied met ruim 600.000 inwoners. Onze ambitie is een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn, met een hoge medische standaard én mensgerichte zorg. Bij Noordwest draait het om meer dan medisch handelen. Ambitieus, samen en betrokken staan als kernwaarden centraal in ons handelen. Onlangs zijn wij door Elsevier benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland. Samen beter, samen de beste!

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Amsterdam AMC, OOR Amsterdam VUMC.

Contact

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

tel.: 072 548 4444
website: https://www.nwz.nl/Werk-en-opleiding.aspx