Differentiatiestage Sociale pediatrie Sociale Pediatrie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Stage sociale pediatrie binnen een academisch centrum met subspecialistische opleiding in combinatie met stage bij Veilig Thuis Zuid-Limburg voor de onderwerpen kindermishandeling en huiselijk geweld. Ook is er ruimte voor een individueel opleidingsprogramma op basis van persoonlijke leerdoelen. Het bestaande netwerk van de sociale pediatrie van het MUMC+, maakt een persoonlijke invulling van leerdoelen op het gebied van de sociale pediatrie mogelijk. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan jeugd-GGZ, jeugdhulpverlening, kinderen met een verstandelijke beperking en kinderrevalidatie. Binnen het MUMC+ zelf, zijn er naast mishandeling mogelijkheden rond spraak/taal problemen, SOLK en ontwikkelingsstoornissen.

Sollicitatie en contact

B. Levelink, kinderarts-sociale pediatrie, opleider sociale pediatrie MUMC. 043 – 3875239 (secr). birgit.levelink@mumc.nl

Maastricht Universitair Medisch Centrum MUMC

Het Maastricht UMC+ is een opleidingsziekenhuis voor alle erkende medische, sociaal-geneeskundige en klinisch-technologische specialismen. Opleidingen worden verzorgd in het samenwerkingsverband OOR ZON (Onderwijs en Opleidings Regio Zuidoost-Nederland).  Hierin wordt nauw samengewerkt met 11 regionale zorginstellingen.

Kijk voor meer informatie over medische vervolgopleidingen op de website van de Maastricht UMC+ Academie.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Maastricht Universitair Medisch Centrum MUMC
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

tel.: 043 387 6543
website: http://www.mumc.nl/onderwijs