Differentiatiestage Borstreconstructie Borstreconstructie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Tijdens de stage zal de AIOS in aanraking komen met het hele palet aan borstreconstructie. Kliniek en onderzoek zijn in ons academisch centrum voor borstreconstructie zeer verweven en in samenwerking met chirurgie. Mogelijk onderzoek met anatomische preparaten. Een hele goede samenwerking met veel specialismes maakt de kennis van de AIOS interessanter en breder.

3 specifieke poli’s per week en wekelijks aantal patiënten wordt via afspraak gezien met chirurg. OK dagen zijn in een 4 weken rooster ingedeeld.

Kwaliteitsbeleid
SetQ beoordeling en feedback voor stafleden. Wetenschappelijk onderzoek vindt plaats op terrein van imaging, productontwikkeling, anatomie, vrije lappen en ischemie-reperfusie.

 

 

Sollicitatie en contact

Maastricht Universitair Medisch Centrum MUMC

Het Maastricht UMC+ is een opleidingsziekenhuis voor alle erkende medische, sociaal-geneeskundige en klinisch-technologische specialismen. Opleidingen worden verzorgd in het samenwerkingsverband OOR ZON (Onderwijs en Opleidings Regio Zuidoost-Nederland).  Hierin wordt nauw samengewerkt met 11 regionale zorginstellingen.

Kijk voor meer informatie over medische vervolgopleidingen op de website van de Maastricht UMC+ Academie.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidoost Nederland.

Contact

Maastricht Universitair Medisch Centrum MUMC
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht

tel.: 043 387 6543
website: http://www.mumc.nl/onderwijs