Differentiatiestage Algemeen: Hoofd-hals Chirurgie

Duur: 
24 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het betreft een opleiding binnen een vakgroep, waar volledig gedifferentieerd gewerkt wordt. Binnen de algemene opleiding worden zeer gerichte stages verzorgd. De aangeboden opleiding  is een combinatie van hoofd-hals chirurgie, mammaoncologie en longchirurgie.

De AIOS ziet op zijn/haar poli de nieuwe patiënten, is actief betrokken bij de wekelijkse multidisciplinaire bespreking met de longartsen, endocrinologen en internist-oncologen. De diverse patiëntengroepen (hoofd/hals, long en mamma) worden verdeeld over de week geopereerd; steeds in aanwezigheid van en/of onder supervisie van de betreffende opleider(s).

Sollicitatie en contact

Er zijn 2 plaatsen, aanvangsdatum is in overleg.
Sollicitaties kunt u richten aan de opleider dr van der Harst,
harste@maasstadziekenhuis.nl, Postbus 9100, 3007 AC Rotterdam.
Ook de stage specifieke chirurgen kunnen benaderd worden:
P.D. de Rooij en Dr C. Contant, chirurg-oncologen

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rotterdam-Zuid. Het ziekenhuis is STZ-ziekenhuis (vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen) en heeft een aantal topklinische functies in huis, zoals een brandwondencentrum, een dialysecentrum, een HIV-AIDS-behandelcentrum en een hartcentrum. Verder is er een Level III intensive care en is het een van de weinige algemene ziekenhuizen die patiënten perinatologische zorg en IVF-behandelingen kan bieden. De sfeer in het Maasstad Ziekenhuis is “echt Rotterdams”. Medewerkers communiceren informeel en op directe wijze met elkaar. We steken allemaal de handen uit de mouwen voor onze patiënten. Of we dat nu doen als verpleegkundige direct aan het bed, als medewerker techniek of als medewerker in een functie op de afdeling ICT of Finance & Control.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidwest Nederland.

Contact

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

tel.: 010 29 11 911
website: https://www.maasstadziekenhuis.nl/werken-leren/