Differentiatiestage Gynaecologische Oncologie

Duur: 
6 maanden

Wat gaat de aios leren?

Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis waarbij ambitie, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Per 1 maart 2011 zitten we in een geheel nieuw ziekenhuis met zeer veel mogelijkheden. De stage oncologie biedt je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen in dit deelspecialisme en je de verschillende behandelingen en operaties eigen te maken in multidisciplinair verband.

Als AIO wordt je actief betrokken bij het gehele begeleidingstraject van patiënten met een gynaecologische (pre)maligniteit . Tevens draag je mede zorg voor het  peri-operatieve beleid en de psychosociale begeleiding van patiënten. Er bestaat de mogelijkheid om met de internist oncoloog spreekuur mee te lopen.

 

De maatschap gynaecologie bestaat uit 8 stafleden waarvan 2 perinatologen, 2 gynaecologen met aandachtsgebied bekkenbodem, 1 gynaecoloog met subspecialisatie fertiliteit, 1 gynaecologisch oncoloog en 1 gynaecoloog met aandachtgebied oncologie.

Er wordt deelgenomen aan de refereeravonden van de RGOC.

Sollicitatie en contact

Contactpersonen Maasstad Ziekenhuis te bereiken via het secretariaat Gynaecologie, tel 010-2913338:

Mw. Dr. J.E. Martens en Mw. Drs. P.J. Timmers

 

Sollicitaties via de afdeling Werving & Selectie Maasstad Ziekenhuis, contactpersoon Mw. V.  Ramos, tel 010-2911950, personeelswerving@maasstadziekenhuis.nl

 

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

Het Maasstad Ziekenhuis is stevig verankerd in Rotterdam-Zuid. Het ziekenhuis is STZ-ziekenhuis (vereniging Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen) en heeft een aantal topklinische functies in huis, zoals een brandwondencentrum, een dialysecentrum, een HIV-AIDS-behandelcentrum en een hartcentrum. Verder is er een Level III intensive care en is het een van de weinige algemene ziekenhuizen die patiënten perinatologische zorg en IVF-behandelingen kan bieden. De sfeer in het Maasstad Ziekenhuis is “echt Rotterdams”. Medewerkers communiceren informeel en op directe wijze met elkaar. We steken allemaal de handen uit de mouwen voor onze patiënten. Of we dat nu doen als verpleegkundige direct aan het bed, als medewerker techniek of als medewerker in een functie op de afdeling ICT of Finance & Control.

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Zuidwest Nederland.

Contact

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

tel.: 010 29 11 911
website: https://www.maasstadziekenhuis.nl/werken-leren/