Volwassenpsychiatrie Ontwikkelingsstoornissen bij volwassenen

Duur: 
6 maanden
12 maanden

Wat gaat de aios leren?

Ontwikkelingsstoornissen bij volwassenen is een ‘emerging field’. Ons specialistisch centrum biedt een unieke stage waarin je vanuit de derde lijn leert over alle aspecten van ASS en ADHD bij volwassenen. Behalve patiëntenzorg in verschillende settingen word je uitgenodigd om te participeren in wetenschappelijk onderzoek, innovatieprojecten en onderwijs.

Ons centrum kent een platte organisatiestructuur met gedreven collega’s van verschillende disciplines. Het kenmerk van ons centrum: ‘never a dull moment’

  

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg in Oost-Nederland. Ruim 2400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim 60 locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar.

De instelling is groot, met een ruime diversiteit in problematiek en behandelvormen. Er is een grote betrokkenheid van de opleidingsstaf, hetgeen zorgt voor een veilig en stimulerend opleidingsklimaat met een persoonlijke noot en steeds ook een vleugje humor!  

De opleiding tot psychiater leidt allereerst op tot uitstekend vakmanschap. Daarnaast is de psychiater die de opleiding in Dimence heeft gevolgd meer dan de gemiddelde collega in staat om te gaan met en te reflecteren over de ethische, filosofische en maatschappelijke aspecten van de psychiatrie.
 

Dimence

De Dimence heeft opleidingsplaatsen voor verschillende beroepsopleidingen. We zijn een erkend opleidingsinstituut voor de opleiding tot psychiater, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, verpleegkundige en verpleegkundig specialist ggz.  Over het algemeen betreft het hier meerjarige opleidingen waarbij iemand werkzaam is voor de Dimence Groep en daarbij de opleiding volgt. Om tot een van deze opleidingen te worden toegelaten wordt een sollicitatieprocedure gevolgd. 

Deze instelling maakt deel uit van de OOR Noord Oost Nederland (UMCG).

Contact

Dimence
Nico Bolkesteinlaan 1
4700 GC Deventer

website: http://www.werkenbijdimence.nl/